We plaatsen, verhuren en herstellen heteluchtbranders voor het verwarmen van serres, loodsen, tunnels, magazijnen, tenten, garages, gebouwen en huizen in aanbouw.

+ lage installatiekosten
+ directe opwarming
+ snelle demontage bij verhuis of vervanging, en dus hogere overname prijs
+ eenvoudige bediening

Heteluchtbranders warmen de ruimte zeer snel op. Dat zorgt voor een aanzienlijke besparing in stookkosten. Er is keuze tussen vaste en mobiele toestellen, met of zonder schouw, op gas, petroleum, stookolie of elektriciteit.

  • Opgehangen modellen zonder schouw worden in de tuinbouw gebruikt voor het doseren van CO2 en het verwarmen van serres of tunnels. Modellen met schouwworden gebruikt op plaatsen waar geen CO2-gassen worden getolereerd.
  • Staande modellen zijn steeds met schouwaansluiting en worden gebruikt in grote loodsen, garages, slaserres en grote gebouwen. De staande modellen zijn voorzien van een extra ventilator die de warme lucht over de hele ruimte versprei
  • Petroleumbranders op wielen met een brandstoftank worden vooral gebruikt in de bouw voor het verwarmen van loodsen en gebouwen in aanbouw.
  • Stookoliebranders op wielen met afzonderlijke brandstoftank worden gebruikt voor verwarmen van tenten of tentoonstellingsruimtes. Ze zijn voorzien van afvoerkanalen met flexibele darmen. Deze darmen zorgen voor een goede verdeling van de warme lucht of het opwarmen van verschillende kanalen tegelijk. Het verwarmingstoestel wordt buiten geplaatst, naast de op te warmen ruimte.
  • Draagbare gasbranders op butaan- of propaangas worden meestal gebruikt door bezetters, elektriciens, traiteurs,… of voor tuinfeestjes en nieuwbouwers. De toestellen werken op flessengas en hebben een grote verwarmingscapaciteit voor een klein toestel.

Dit zijn draagbare toestellen en zijn uiterst geschikt voor kleine werken. Ze vragen geen onderhoud, zijn zeer licht en nemen weinig plaats in. Er is daarbij geen verbranding of er zijn geen rookgassen.

Paddestoelvormige verwarmingstoestellen met tafel om rond te zitten tijdens een kille zomeravond. Ze worden voornamelijk gebruikt voor barbecues, tuinfeesten, communie- of trouwfeesten en zelfs kerstmarkten en lichtstoeten. Ze werken op propaan- of butaangas. De fles zit in de sokkel van het toestel verwerkt.

 

Mobiele verwarming huren?

Wil je een van onze mobiele verwarmingseenheden huren voor een evenement? Neem dan eens een kijkje op verhuursintkatelijnewaver.be. Daar staat ons volledige aanbod.