De dompelpompen verpompen 3,9 m³ tot 54 m³ per uur en kunnen een watertemperatuur van 50 °C aan. Er bestaan zuiverwaterpompen, vuilwaterpompen en brokkenpompen.

  • Brokkenpompen zijn voorzien van een mes om eventuele harde delen te snijden voor ze worden verpompt.
  • Vuilwaterpompen kunnen brokken verpompen met een diameter tot 65mm.

Voor de dompelpompen zijn we fabrieksinvoerder voor België en Luxemburg.

Hogedrukpompen worden gebruikt voor het verpompen van sproeistoffen of vernevelen van water in een bevochtigingsysteem. Deze membraan- of plunjerpompen zijn voorzien van een elektrische of een verbrandingsmotor. Zo is het mogelijkom ze voor een mobiele toepassing te gebruiken. De pompen die wij voeren, geven een maximum van 200 bar.


Voor de hogedrukpompen zijn we fabrieksinvoerder voor België en Luxemburg.

Waterpompen worden gebruikt als een hogere druk nodig is. Dez pompen zijn in gietijzer of inox uitgevoerd waarbij de inox uitvoering wordt gebruikt voor meststof of zuurhoudend water.

We herstellen uw defecte verwarmingspompen en mengkleppen of vervangen ze door nieuwe indien nodig.

De defecte STORK- en GRUNDFOSS- pompen worden door ons hersteld op lekkage aan de seal-pakking, ingelopen kogellagers, verbrande motoren of versleten waaiers.
Voor grote transportpompen plaatsen we frequentieregelaars die zich afhankelijk van de gevraagde warmte aanpassen. De frequentieregelaar zorgt zo voor een beperking van de kosten.

Herstellingen gebeuren ter plaatse of bij ernstige ingreep in onze werkplaats.

  • Dichtingloze pompen kunnen zonder probleem meststoffen, salpeterzuur, fosforzuur en andere zeer agressieve producten verpompen.
  • Dieselpompen worden gebruikt voor het tanken van dieselvoertuigen of voor het oppompen van petroleum en stookolie bij heteluchtbranders.
  • Zwembadpompen worden gebruikt voor het rondzetten en filteren van zwembaden of siervijvers.
  • Wij bieden u ook centrifugaalpompen van Grundfoss aan ten vervanging van uw bestaande pomp.

Kunnen we u helpen? Kom dan eens langs in de winkel of contacteer ons vrijblijvend!